Annons:
Etiketterartiklarhealing-allmänt
Läst 7546 ggr
korseett
2009-05-30 19:59

Allas Nåd Är Sanningen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

"Allas Nåd är sanningen" är till för alla som vill ha starkare andlig utveckling i sitt liv. Initieringarna får dig att öppna upp, inte bara för din andliga utveckling, utan också för att öppna ditt hjärta så du lättare finner den sanning du söker. Allas Nåd är sanningen ger dig insikter och vägledning.

Det är en gyllene bro mellan jorden och himmelen när du tar emot initieringarna. Initieringarna är personliga. Det är därför initieringarna gör mycket för alla och går till var och ens behov. Initieringarna kan hjälpa dig med det som fattas eller saknas i ditt liv. Du får hjälp att öppna ditt hjärta för ljuset och kärleken som redan finns i dig och i varje människa. Andevärlden säger att dessa initieringar är mycket viktiga för alla människor som söker sanningen. Allas Nåd är sanningen lyser upp den andliga väg du ska gå. Du kan få upplevelser och budskap av andevärlden när du behöver det. Nåden i initieringarna är att dom kan hjälpa dig med det som inte är bra för dig.

Du kan få utrensningar av initieringarna. Men det finns ett inbyggd skydd som hjälper dig så du får en mildare utrensning som du klarar av med hjälp av andevärldens stöd och hjälp. Exempelvis om du i detta eller tidigare liv gjord något som inte är bra, eller upplevt något traumatiskt. Då kan en nåd ske om du lärt dig av detta och förstått vad du ska lära dig. Bara Gud vet om du kan få nåd. Det är Gud som ger nåden, ingen annan kan. Du ger ett löfte till Gud när du tar emot initieringarna. Du ger ett löfte om trohet.

allas_nad-master.jpg

Du blir initierad i ovanstående symbol som hjälper och stärker dig på din andliga väg. Symbolen visar hur initieringarna går in i ovandelen av öppningen för att sedan gå ur dig som en utrensning i nederdelen av symbolen. I mitten av symbolen är det en Mästar symbol som representerar dig själv och din kontakt med Universum/Gud. Kontakten stärks med initieringarna. Du blir välsignad.

Texten är publicerad med tillstånd av Healing för alla

Annons:
korseett
2009-05-30 20:02
#1

Ja det här är ju inte direkt någon healingmetod att använda på andra men jag uppfattar den som en form av självhealing.

Indiania
2009-05-30 22:20
#2

Mycket intressant och fin artikel!Glad

" Var nära naturen - var när dig själv "

Hoppfull
2009-05-31 16:40
#3

Vackert! Kyss

Behöver du en medmänniska att prata med? Känner du dig ensam?

Titta in här medmanniska.net och se om det är något för dig.

cillaj
2009-05-31 17:31
#4

Jättebra artikel,

frågan är hur initieringen går till rent praktiskt? om det handlar om självhealing.

Hur ska det utföras?

janing
2009-05-31 19:15
#5

Håller med cillaj, det vill jag också veta.

korseett
2009-05-31 22:30
#6

ja att det är någon annan som initierar healingen på en har jag fattat som men att man sen inte gör något mer som healer utan det sköts ändå på nåt vis. Kika in på deras hemsida och se om ni finner nåt mer. Eller googla- de är ju inte ensamma om den här eftersom de utbildar andra så det finns säkert på fler sajter.

jag passar på att ta så mycket som möjligt från dom jag har tillstånd av.

Annons:
cillaj
2009-06-01 20:00
#7

ja, tack Karin, ska kolla det närmare.

Låter ju hur praktiskt som helst.

Wargmane
2009-06-06 16:39
#8

Karin Du är en mästare på att  hitta !!

detta var intressant läsning!!

_B.B //Kristina

**Målet Är Att Livet ska Levas…
*…tha mi a' lorg…*
**
_Medarbetare på Existens

Upp till toppen
Annons: