Annons:
Etiketterartiklarhealing-allmänt
Läst 11320 ggr
korseett
2009-08-16 21:31

Kristus medvetandet & Kristus Healing ®

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

En healing metod för personlig och andlig utveckling grundad av Sinnlig Kunskap och SolKarina ®

När du får Kristus healing känner du en stark brännande värme som flödar in i kroppen. Healingen arbetar djupare in i våra energikroppar och används främst för andlig utveckling. Kristushealingen fungerar även utmärkt vid olika fysiska besvär. När du får den så upplever du den starka värmen och känslan av ett med allt. Genom att  healingen arbetar inifrån och ut så kan man med Kristushealingen skapa en känsla av kontakt med kärleken och källan.

Metoden grundades 2005 men samarbetet med Sananda började nästan 20 år tidigare. Genom personlig undervisning i början på 90 talet så kom SolKarina i kontakt med Sananda och den visdom han kunde förmedla i hennes personliga liv. En kontakt etablerades som SolKarina kunde återgå till för att söka svar på olika frågor. Metoden lyfter oss till en högre nivå av samhörighet där varje människa inte längre är en enskild själ. Tillsammans är vi delar av den större själen. Målet är att rena oss i våra kroppar och öka vår medkänsla så vi kan förena oss i den större själen här och nu. Kristus healingen är en hjälp för att göra detta och rena våra fysiska energikroppar.

Den som arbetar under en längre tid med metoden kan utveckla egna kontakter med Kristus medvetandet och där få råd och hjälp med sin egen utveckling.

Metoden är lätt att lära sig vilket är viktigt för att alla ska kunna använda sig av dessa kraftfulla kosmiska energier. Den är också underbar att få då den intensiva värmen känns i hela kroppen och ända in i skelettet. Du ber om hjälp av Kristusmedvetandet på direkta problem du söker svar på.

Lyckokänslor och värme gör att vi kan tranformera oss och rena chakrakanalerna för att ta in visdomen från våra hjärtan.

Texten är hämtad från och publicerad med tillstånd av SolKarina och Sinnlig Kunskap

Annons:
mayolica
2009-08-16 21:57
#1

Tack för en intressant artickel  Glad

~ mayolica ~

amier
2009-09-10 10:58
#2

Det som står skrivet i artikeln upplever jag dagligen i min meditationer. Det läker själen på djupet känns det so  och kroppen får den läkning på cellnivå som gör att kroppen blir mer känslig för vad den vill och inte vill. Så det fungerar för mig utan att jag vet om det är Kristus-energi eller vad det är.

Indiania
2009-09-10 11:03
#3

Tack för en givande artikel GladDen känslan som beskrivs verkar väldigt bekant.Just den där värmen och känslan av att vara ett med allt.

Instämmer lite med vad du skriver amier.

Kram

" Var nära naturen - var när dig själv "

mayolica
2009-09-10 14:57
#4

#2 Det är inte så lätt att veta om det är kristusenergi eller någon annan energi,men det spelar nog egentligen inte någon roll. Det viktiga är att det är en harmonisk upplevelse.

Sen tror jag att vi har tillgång till alla helande energier,men initieringar i en viss energifrekvens gör att man lär känna den och sen kan tona in på den mycket lättare.

~ mayolica ~

Emmyjane
2010-02-24 17:22
#5

Kan man jämföra två olika healingar?

Vilken rekomenderar ni själv av dessa?

[Spanaren]
2010-02-24 19:43
#6

Denna artikel har jag missat … intressant och givande på alla sätt.

Tack korseette/ kram Spanaren

Annons:
[Spanaren]
2010-02-24 19:44
#7

#5 Läs # 4:s svar så kanske du får svar på din undran Flört

/kram Spanaren

Emmyjane
2010-02-25 11:59
#8

Tack #7

Okej jag omformulerar frågan.

Vilken  Heling anväder ni er av?

korseett
2010-02-28 09:12
#9

#8 den som känns bäst för tillfället. Det finns så många olika metoder så att jämföra vem som är bäst går inte. Vi är all aolika och känner oss dragna till vissa Healingmetoder. Själv kan jag inte med reiki som andra älskar att jobba med. Den metoden tilltalar inte mig ett dugg medan andra inte gillar de metoder jag använder osv

Anna-Lena Vikström
2011-07-14 12:19
#10

Denna healingform kan jag också och kan lära ut gratis.

Det finns en teknik i den där man i meditation föreställer sig att man håller ut sina händer och ger healing till planeten jorden och på andra sidan står kristus och ger healing till jorden. Man känner kraften och kärleken från Kristus i denna healingform som är mycket helande utan att man behöver vara kristen.

Anna-Lena Vikström, Sierska och medium

Min hemsida: Anna-Lenas Andliga Sida Här hittar du en del gratiskurser i olika ämnen och du kan spå dig själv.

Livet är en upplevelse! Tro på dina mediala förmågor

 

Upp till toppen
Annons: